Шамара не си поплюва. Снимка: Булфото

Едни от най-сериозните играчи ще се изправят на номинации във VIP Brother тази седмица.

Първи своята съдба разбра Тервел Пулев, който бе капитан на загубилия отбор по време на играта и отиде директно да се бори за вота на зрителите.

Интересното е, че той се изправи срещу Лияна в състезанието, при което съквартирантите трябваше да разпознават песни само чрез мимики. След като надделя Лияна по право тя спаси двама от участниците, като изборът й се спря на Ваня Червенкова и новия й любимец Павел Чернев.

Надпреварата обаче изкара извън кожата Шамара, който зареди цветисти псувни по адрес на Биг Брадър. Неговият тим разпозна парчето "Нека да е лято" на Лора Караджова и Ball Face, но отговорът не беше приет за верен. Рапърът бе абсолютно прав, защото парчето е именно тяхно, а години по-късно излиза ремиксът с Goodslav. Явно разбрали за грешката си продуцентите извикаха Мишо в изповедалнята и вместо да го накажат за попръжните само го помолиха да се държи по-добре.

Иначе на поредните елиминации ще станем свидетели на сблъсък между едни от най-добрите и смятани за фаворити играчи в Къщата. По традиция там е социоложката Мира Радева, но компания за първи път ще й прави Станка Златева. Двете влязоха в остър конфликт заради реплики зад гърба. Мира даде прогноза, че Станка ще си остане стара мома, а преди това шампионката по борба директно я обвини, че "мачка" гаджето си Иво и не му дава поле за изява, когато са сред хора.

Сред кандидатите за изгонване е и Пламен, който мнозина определят за негласния лидер в Къщата. Срещу него гласува и Йоана, която не скри в няколко предавания, че го харесва. Дори се зароди нова нишка във флиртовете след Тервел и Лияна. Певицата обаче го определи като играч и клоун и го прати в компанията на кандидатите за напускане на шоуто.

Последният, който ще се брои за зрителския вот е дъщерята на Мира Радева - Ани. Според голяма част от зрителите и феновете на предаването именно тя ще напусне и ще се прибере при съпруга си Джаред, който пък бе последният изгонен от VIP Brother.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase